Asigurari auto RCA

Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > News > AutoComplet, noul pachet RCA+Casco de la Generali

AutoComplet, noul pachet RCA+Casco de la Generali

Faci parte dintre cei care aleg sa isi asigure complet autovehiculul? In cazul acesta te va interesa si noul produs de la Generali, prin care beneficiezi de pachetul RCA+Casco la un pret cu pana la 25% mai mic decat daca le-ai cumpara separat.

Ce riscuri acopera asigurarea AutoComplet?

Riscurile de baza sunt:
- avarii accidentale cauzate de ciocniri, loviri etc.,
- furtul total sau partial,
- incendiu sau explozie,
- evenimente naturale,
- acte de vandalism si evenimente sociopolitice,
- pierderea sau furtul cheilor.

Poti opta si pentru acoperirea unor riscuri suplimentare, caz in care beneficiezi de:
- autoturism la schimb, in cazul in care autoturismul tau nu se mai poate deplasa ca urmare a unui accident,
- asigurare accidente pentru conducatorul auto si persoanele transportate,
- apa la motor.

In plus, in cazul unui accident vei beneficia de servicii complete de asistenta rutiera in toate tarile in care e valabila polita RCA. Asistenta e oferita de reteaua EUROP ASSISTANCE, membra a Grupului Generali.

Care sunt avantajele asigurarii AutoComplet?

Pret
In primul rand, beneficiezi de reduceri de pana la 25% fata de pretul la achizitionarea separata a produselor RCA si CASCO. Un exemplu pur orientativ oferit de Generali mentioneaza un proprietar de Ford Focus, de 30 de ani, care are un copil minor si permis de conducere de peste 4 ani. Acesta plateste 2.407 lei daca alege sa cumpere separat asigurarile RCA si CASCO, si doar 1.805 lei daca alege AutoComplet, cu 602 lei mai putin.

Fransiza
Asigurarea AutoComplet iti ofera posibilitatea de a opta pentru CASCO fara fransiza fixa. Aceasta optiune e valabila doar pentru clientii care indeplinesc conditiile impuse de Generali, insa tot ce trebuie sa faci ca sa afli daca poti beneficia de ea este sa ne contactezi.

Extindere teritoriala inclusa
Cu asigurarea AutoComplet beneficiezi si de extinderea teritoriala in afara Romaniei, in cele 38 de tari in care e valabila asigurarea RCA de la Generali.2 comentarii la AutoComplet, noul pachet RCA+Casco de la Generali

 1. Mircea spune:

  Am inteles ca exista o clauza pentru asigurarea auto de la Generali, prin care primesti asistenta rutiera in cazul alimentezi masina cu combustibilul gresit, si ramai in mijlocul drumului din cauza asta. E inclusa in AutoComplet?

  • Zurich Broker spune:

   Asigurarea de care vorbiti se numeste Asist Plus Extra. Aceasta nu este inclusa in pachetul AutoComplet, insa o puteti adauga oricarei asigurari auto pe care o aveti, indiferent daca e incheiata sau nu la Generali.

   Cu polita Asist Plus primiti asistenta rutiera in cazul in care ati ramas fara combustibil, ati alimentat masina cu combustibilul gresit, sau vi se strica masina.

   In plus, e bine sa stiti ca aceasta sigurare e valabila aproape peste tot in lume si poate include serviciul rent-a-car sau cazarea si transportul pasagerilor.

   Pentru mai multe informatii si oferte de pret ne puteti contacta la numarul de telefon 0732 432 432, sau completand acest formular: http://www.asigurari-auto-rca.ro/comanda-online-asigurari-rca/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>