Asigurari auto RCA

Asigurari Online
Asigurari de viata
Asigurari persoane
Asigurari auto RCA
Asigurari auto CASCO
Asigurari raspunderi civile
Asigurari imobile, locuinte, terenuri
Home > News > Reduceri de pret la RCA de pana la 50%

Reduceri de pret la RCA de pana la 50%

Anul 2011 vine cu oferte, promotii si reduceri de la marii asiguratori din Romania, in ceea ce priveste asigurarile RCA. Preturile reduse nu se mai limiteaza doar la persoanele care nu au provocat accidente in anii anteriori, ci se adreseaza si unor categorii specifice de asigurati.

Astfel, vor beneficia de reduceri bugetarii, pensionarii, persoanele cu deficiente locomotorii si, ca o noutate, parintii cu copii minori. Mai jos puteti vedea toti asiguratorii care ofera promotii si reduceri de pret la RCA pentru anul 2011, in ordine alfabetica.

Allianz Tiriac

Oferta de la Allianz Tiriac se adreseaza persoanelor fizice care vor incheia o asigurare RCA pentru 12 luni pana pe 31 ianuarie 2011. Reducerea este universal valabila si este de 15%.

Asirom

Pentru 2011, Asirom anunta reduceri de fidelitate pentru urmatoarele categorii de clienti: persoane fizice, pensionari si persoane cu deficiente locomotorii. In plus, Asirom extinde statele in care asigurarea RCA e valabila, cu alte 14: Albania, Andorra, Bosnia si Hertegovina, Belarus, Croatia, Israel, Iran, Maroc, Moldova, Macedonia, Serbia si Muntenegru, Tunisia, Turcia si Ucraina.

Astra Asigurari

Asigurarile RCA de la Astra Asigurari vin cu reduceri de 20% pentru pensionari si 50% pentru persoanele cu deficiente locomotorii. In plus, orice polita RCA are o acoperire extinsa gratuit cu inca 15 tari: Albania, Andorra, Bosnia si Hertegovina, Belarus, Croatia, Israel, Iran, Maroc, Moldova, Macedonia, Rusia, Serbia, Tunisia, Turcia si Ucraina.

BCR Asigurari

Intre 20 decembrie 2010 si 31 ianuarie 2011, poti castica un GPS daca inchei polita RCA pe un an. In plus, daca folosesti cardul de credit al BCR pentru achitarea primelor, le poti plati in sase rate, cu dobanda de 0%.

In plus, beneficiezi de extinderea acoperirii pentru riscul de furt extern daca detii o asigurare CASCO la BCR Asigurari, pe durata de valabilitate si in limitele de acoperire aferente politei de asigurare RCA, fara a depasi durata si limitele politei CASCO.

Carpatica Asig

Campania promotionala “Un RCA pentru fiecare” de la Carpatica Asig se desfasoara intre 22 noiembrie 2010 si 31 ianuarie 2011. Oferta include preturi promotionale pentru proprietarii de locuinte (acestia primesc RCA + asigurarea obligatorie a locuintei la un pret special) si profesionisti (avocatii, medicii, expertii contabili si notarii primesc RCA + asigurarea de raspundere civila profesionala la un pret special).

In plus, daca locuiesti in mediul rural, reprezentatii Carpatica Asig se deplaseaza la tine pentru incheierea unei polite RCA. Pensionarii primesc reduceri de pana la 20%, veteranii de razboi pana la 25% si persoanele cu handicap locomotoriu 50%.

Daca esti persoana juridica, primesti 5% reducere in cazul platii integrale si anticipate a primelor de asigurare, parcurile de autovehicule au reduceri intre 5% si 20%, iar persoanele juridice din mediul rural au 10% reducere.

Pentru transportatori, Carpatica Asig a creat un pachet la pret special care include toate asigurarile de care ai nevoie: RCA + CMR + CASCO + CV. Pe langa toate aceste oferte, compania ofera in perioada mentionata reduceri si la alte produse: 40% reducere la CASCO, pana la 50% la asigurarea cladirilor si a bunurilor si pana la 50% asigurarea civila profesionala.

Generali

Anul 2011 vine cu o promotie speciala de la Generali. Aceasta se desfasoara intre 8 decembrie 2010 si 28 februarie 2011 si se adreseaza parintilor cu copii minori. Daca faci parte din aceasta categorie, beneficiezi de o reducere de pana la 25% la achizitionarea unei asigurari RCA, iar asistenta rutiera 24 din 24 e inclusa in RCA.

In cazul in care optezi si pentru alte asigurari Generali, primesti reduceri de pana la 30% pentru ele (sunt incluse asigurari pentru casa, masina si familie). De asemenea, daca inchei RCA-ul pentru parinti de la Generali, poti castiga prin tragerea la sorti din 15 martie o vacanta la Disneyland pentru intreaga familie.

Groupama

Tarifele asigurarilor RCA de la Groupama includ reduceri pentru mai multe categorii de asigurati. Vehiculele detinute de institutii ale statului, unitati sanitare si de invatamant beneficiaza de pana la 20% reducere. Parcurile auto mai mari de 5 autovehicule primesc reduceri de pana la 25%. Persoanele fizice cu resedinta in alta localitate decat resedintele de judet, Bucuresti si judetul Ilfov primesc reduceri de 15%. Persoanele cu deficiente locomotorii au reduceri de 50%, iar pensionarii au reduceri de 20%.

In plus, RCA-ul de la Groupama vine impreuna cu un Card de Asistenta Rutiera. Astfel, in cazul imobilizarii masinii in urma unui accident, beneficiezi de tractare gratuita in Romania, in limita a 100 de kilometri.

De asemenea, in functie de durata RCA-ului, primesti o reducere fixa din asigurarea CASCO. Reducerea e de 20 de lei pentru RCA-ul pe 6 luni si de 50 de lei pentru RCA-ul pe un an, iar voucherul e transmisibil.

Omniasig

Acoperirea asigurarii RCA este extinsa gratuit cu inca 12 state: Moldova, Ucraina, Turcia, Israel, Bosnia si Hertegovina, Albania, Belarus, Maroc, Iran, Macedonia, Serbia si Muntenegru, Tunisia.

Uniqa

Poti beneficia de promotia Uniqa intre 16 decembrie 2010 si 15 februarie 2011. In aceasta perioada ai reducere de 15% la RCA pentru pachetul RCA + PAD.

In plus, primesti 35% reducere pentru asigurarea Locuinta&Protectie (asigurare de locuinta care acopera riscurile: incendii, cutremur, inundatii, alunecari de teren, explozii, furtuni, grindina, trasnete, furt si altele). De asemenea, ai reducere de 35% la achizitionarea asigurarii Integritate&Incredere (asigurare de accident pentru toata familia, oriunde in lume, 24 de ore din 24).

Pe langa reduceri, primesti Uniqa MeteoAlert, prin care esti avertizat prin SMS de fenomene meteo extreme, astfel incat sa te poti proteja din timp. Iar daca ai un card de credit de la Raiffeisen Bank, beneficiezi de 0% dobanda la platile in rate de la sediile Uniqa Asigurari.2 comentarii la Reduceri de pret la RCA de pana la 50%

 1. Vali M. spune:

  Buna ziua,

  Am vazut ca sunt multe promotii de genul reducere de 20% pentru pensionari, 50% pentru persoane cu handicap locomotoriu, 10% pentru persoane fizice, etc. Reducerile astea se cumuleaza? Ca daca da, ajung oamenii sa plateasca 10% din RCA, sau deloc :) .

  Multumesc,
  Vali

 2. admin spune:

  Buna ziua,

  Regulamentele promotiilor difera de la companie la companie, insa de obicei reducerile se pot cumula doar daca totalul nu depaseste un anumit procent (spre exemplu, 25% pentru Carpatica Asig). Exceptiile de la aceasta regula sunt pensionarii si persoanele cu handicap locomotoriu. In cazul lor, procentul reducerilor cumulate poate depasi limita general stabilita.

  Multumim,
  Echipa Zurich Broker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>